Biografia

L’art i el circ com a eines de transformació personal i social”

La companyia es forma al setembre de 2017 amb la voluntat d’explorar el diàleg entre el moviment i la música en viu, concretament en els terrenys de la corda llisa, el teatre físic i la percussió electrònica.

 

Actualment l’equip està format per la Vivian Friedrich (directora, autora i dramaturga), el Matias Muñoz (músic, intèrpret i autor) i la Thais Julià (intèrpret en corda llisa i teatre físic i autora)

En una primera etapa del projecte la Thais i el Mati es dediquen a la creació de No En Va, un número de 10 minuts inspirat en l’autoexplotació i la pròpia optimització del cos i del ser com a projecte de la societat, sotmès al sistema capitalista i patriarcal.

 

Hi treballen al llarg de tres residències entre l’Associació Gente Colgada i La Central del Circ (Novembre 2017, Bcn) i Nunart Guinardó (Febrer 2018, Bcn), en aquesta última comptant amb el recolzament de la Vivian com a mirada externa.

 

El número és portat a festivals i escenaris com el Fes+Chapeau, l’Ateneu de 9Barris, el Festival Fissures i Breda.

 

Després de ser seleccionades per a una nova residència a l’Auditori de Sant Martí, la companyia es re-defineix amb la incorporació definitiva de la Vivi com a dramaturga i directora, iniciant la creació de Breach a partir de la inquietud compartida de pensar i parlar sobre les violències masclistes i sexuals.


Breach compta actualment amb 20 minuts d’una base sòlida i continua en desenvolupament. El treball en procés ha estat mostrat en el marc del Festival Mercateatre (juny 2018, Bcn) i en el Berlin Circus Festival (Agost 2018, Berlin).

 

© 2018 by Cia Som Noise.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now